Ledige stillinger
Vi ser etter deg som har lidenskap for mat og service. Som brenner etter å gjøre en god jobb, og trives aller best når du kan løfte en annens hverdag med et smil.
14 stillinger
-
Vikariat renholder
Facility management · Oslo sentrum
-
Tilkallingsvikar renhold
Facility management · Trondheim
-
Kantinemedarbeider til vår Velferdskantine på Setermoen
Defence · Setermoen
-
Kantinemedarbeider
Defence · Kirkenes
-
Tilkallingsvikar kantinemedarbeider
Defence · Oslo sentrum
-
Kjøkkensjef
Mat & drikke · Construction City
-
Food & Beverage manager
Mat & drikke · Construction City
-
Kurs- og konferanseansvarlig
Konferanse & selskap · Construction City
-
Kurs- & konferanseansvarlig
Konferanse & selskap · GNIST
-
Kjøkkensjef & soussjef
Mat & drikke · GNIST
-
Food & Beverage manager
Mat & drikke · GNIST
-
Tilkallingsvikarer som kjøkkenmedarbeider
Helse & omsorg · Son
-
Accounting Specialist
Administrasjon · Hovedkontor
-
Kokk
Mat & drikke · Stavanger
Om Compass Group Norge
Compass Group er verdens ledende leverandør av måltidskonsepter og Facility Management-tjenester, som for eksempel drift av resepsjoner, renhold, concierge- og vaktmestertjenester og andre nytenkende tilleggstjenester i kontorbygg. Vi er et globalt selskap med ca. 550 000 ansatte i ca. 35 land, og en omsetning på over 340 milliarder kroner. Compass Group Norge har om lag 2800 ansatte fordelt på ca. 480 lokasjoner, og omsetter for 3 milliarder kroner.
Compass Group har et av bransjens råeste kulinariske team, som hver dag jobber for å oppfylle selskapets ambisiøse matfilosofi. Filosofien tar utgangspunkt i Compass Groups sterke posisjon som en global aktør med internasjonale impulser og et brennende lokalt engasjement.
Bærekraft spiller en essensiell rolle i Compass Group, og vi har alltid mennesket i fokus. Fysisk og mental helse, mangfold og inkludering blir høyt prioritert hos oss. Sammen med våre kunder, leverandører og lokalsamfunn samarbeider vi tett for å nå FNs bærekraftsmål. I Compass Group reduserer vi matsvinn, erstatter plast, og øker andelen plantebaserte, lokale og sesongbaserte råvarer i våre menyer.