Ledige stillinger
Vi ser etter deg som har lidenskap for mat og service. Som brenner etter å gjøre en god jobb, og trives aller best når du kan løfte en annens hverdag med et smil.
13 stillinger
-
☀️ Jobb i kantine fra sommeren og videre – fast tilkallingsvikar søkes
Mat & drikke · Bergen
-
Kantinemedarbeider Setermoen leir
Defence · Setermoen
-
Kokk
Mat & drikke · Bergen
-
Tilkallingshjelpere
Defence · Bjerkvik/Evenes
-
Kokk
Mat & drikke · Skøyen/Lysaker
-
Konferanseansvarlig
Konferanse & selskap · Oslo sentrum
-
Kantineleder - 1 års vikariat
Mat & drikke · Kongsvinger
-
Tilkallingshjelp Istindsportalen
Defence · Bardufoss/Sørreisa/Øverbygd
-
Kantineleder
Mat & drikke · Karmøy
-
Kantinemedarbeider
Mat & drikke · Kristiansund
-
Tilkallingsvikar Jørstadmoen
Defence · Lillehammer
-
Tilkallingsvikar til vår kantine på Skjold Leir
Defence · Bardufoss/Sørreisa/Øverbygd
-
Kantinemedarbeider Evenes Flystasjon
Defence · Bjerkvik/Evenes
Om Compass Group Norge
Compass Group er verdens ledende leverandør av måltidskonsepter og Facility Management-tjenester, som for eksempel drift av resepsjoner, renhold, concierge- og vaktmestertjenester og andre nytenkende tilleggstjenester i kontorbygg. Vi er et globalt selskap med ca. 580 000 ansatte i ca. 30 land, og en omsetning på over 340 milliarder kroner. Compass Group Norge har om lag 9700 ansatte fordelt på ca. 630 lokasjoner, og omsetter for 8 milliarder kroner.
Compass Group har et av bransjens råeste kulinariske team, som hver dag jobber for å oppfylle selskapets ambisiøse matfilosofi. Filosofien tar utgangspunkt i Compass Groups sterke posisjon som en global aktør med internasjonale impulser og et brennende lokalt engasjement.
Bærekraft spiller en essensiell rolle i Compass Group, og vi har alltid mennesket i fokus. Fysisk og mental helse, mangfold og inkludering blir høyt prioritert hos oss. Sammen med våre kunder, leverandører og lokalsamfunn samarbeider vi tett for å nå FNs bærekraftsmål. I Compass Group reduserer vi matsvinn, erstatter plast, og øker andelen plantebaserte, lokale og sesongbaserte råvarer i våre menyer.